vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
5
(1)

Drugsverdachten ingerekend

lees ook ...

BID Team ontdekt cocaïne verstopt nabij kruis van vliegtuigp...

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op zaterdag 23 maart 2024 op de internationale Johan Adolf Pengelluchthaven de vreemdeling D.M. aangehouden wegens overtreding van de Wet Verdovend...

Medewerkers van de afdeling Narcotica Brigade hebben op dinsdag 01 november de verdachte G.R.,30jaar oud, ter zake overtreding wet verdovende middelen aangehouden. G.R. heeft bij een der postbedrijven in Paramaribo een doos ter verzending naar het buitenland aangeboden. Bij controle van de douane recherche werd er een zakje met 60 gram cocaine aangetroffen. De drugs was verborgen tussen versnaperingen.

De postverzender is aangehouden en samen met het verderfelijk spul overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. G.R. werd voorgeleid en is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de drugverstrekker wordt gewerkt.

Er werden ook drie andere drugsverdachten in de kraag gevat. Bij een inval voor een Suribetshop in het ressort Flora hebben leden van de afdeling Narcotica Brigade op donderdag 03 november de drie verdachten Ernesto D., Keith R. en Mitchel H. aangehouden.

In een auto die voor de shop geparkeerd stond werden blokken hasj aangetroffen en in een buiktasje, een wikkel hasj. De verdachten werden samen met de drug ter voorgeleiding overgbracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverdachten ingerekend