zondag 24 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsverdachten aangehouden

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

Rechercheurs van de Narcoticabrigade, de Narcotic Intelligence Unit (NIU) en het Arrestatie Team (AT) hebben op dinsdag 15 augustus 2023 bij een drugsactie de twee drugsverdachten B.B. (32) en J.B. in de kraag gevat. De verdachte B.B. maakte zich bij het zien van de politie in de Drambrandersgracht, uit de voeten, maar werd aan de Hogestraat door de wetsdienaren toch aangehouden.

Op hem werden aangetroffen 375 gram marihuana, een fijn weger en verpakkingsmateriaal. De verdachte J.B. die op het adres woonachtig is, werd ook in de boeien geslagen, aangezien er in zijn directe omgeving een pak marihuana van 129 gram werd aangetroffen.

Daarnaast is er ter plaatse ook een grote zak marihuana met een gewicht van 2.5 kg, een kettingzaag waarin marihuana was verstopt en een aantal jachtpatronen aangetroffen. Zowel de aangetroffen drugs en andere goederen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het tweetal door de politie achter tralies gezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverdachten aangehouden