donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Drugs opgeslagen in blikken Parbobier en Radler

lees ook ...

Surinaamse pastoor en twee medewerkers vast voor frauduleuze...

De politie in Houttuin heeft op woensdag 20 maart 2024 drie individuen, waaronder Pastor B.S., gearresteerd op verschillende locaties binnen het district Houttuin op verdenking van oplichting. Uit een...

Tijdens een export controle op woensdag 16 november, werd door de douane recherche in een loods aan de Kasoedjieweg een hoeveelheid drugs ontdekt, die verborgen zat in een lading met blikken parbo bier, radler, stroop en ketchup.

Het gaat in deze om om 30.500 mililiter of te wel 30,5 liter vloeibare cocaïne die verstopt was in 59 blikken parbo bier en radler. Medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade die voor onderzoek op de locatie arriveerden, hebben de eigenaar en drie helpers die werden aangetroffen, in de boeien geslagen.

Samen met de drugs werd het viertal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de eigenaar Mangroela B. die een beperking heeft, in verzekering gesteld, terwijl de drie helpers die waren ingehuurd zijn heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugs opgeslagen in blikken Parbobier en Radler