zondag 14 augustus 2022
24.4 C
Paramaribo
26.9 C
Amsterdam
5
(1)

Dronken passagier mag vijf jaar niet vliegen met luchtvaartmaatschappij

lees ook ...

Monteur vast voor verkopen voertuig

De benadeelde S. deed op 13 juli aangifte tegen de 43-monteur Johnny T. meer bekend als 'Potje' bij wie hij zijn voertuig voor reparatie had gebracht. De aangever verklaarde aan de politie van het bur...

De 37-jarige passagier Gregory R. is op 11 mei na de landing van een vlucht uit Nederland op de J.A. Pengelluchthaven aangehouden. Hij bevond zich op een bepaald moment in beschonken toestand in het vliegtuig. Hij begon zich te misdragen en deed daarbij bedreigende uitlatingen. Bij aankomst op de luchthaven wilde hij, tegen de regels in, als eerste uit het vliegtuig stappen.

Toen hij zijn zin niet kon krijgen, begon hij tekeer te gaan tegen het vliegpersoneel. Het personeel schakelde toen de airport security in. Gregory maakte zodanig amok dat de airport security assistentie nodig hadden van politieambtenaren van het BID-team. Het verzet van Gregory werd gebroken, waarna hij werd overgedragen aan de Militaire Politie van de Immigratiedienst op de luchthaven.

Gregory werd vervolgens ter ontnuchtering opgehouden op de luchthaven. Na ontnuchtering is hij heen gezonden. In tegenstelling tot wat door sommige personen gezegd wordt, is Gregory, R. geen politieambtenaar.

De vliegmaatschappij waarmee Gregory gevlogen heeft, is tot het besluit gekomen dat hij vijf jaar lang niet als passagier vervoerd zal worden in één van hun vliegtuigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken passagier mag vijf jaar niet vliegen met luchtvaartmaatschappij