zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
4
(1)

Dronken oom vast om betasten 11-jarig meisje

lees ook ...

Rinesh schoot in de lucht aan de Anamoestraat

De 35-jarige verdachte Rinesh A. werd op maandag 21 november  ter zake overtreding van de vuurwapenwet aangehouden aan de Anamoestraat door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM). De wetsd...

Het te diep in het glaasje kijken is de 34-jarige Ryan A. duur komen te staan. Hij is door de politie van het bureau Flora op een woonadres in het politieressort opgespoord en aangehouden. De politie begaf zich naar de locatie voor het instellen van een onderzoek, nadat zij de melding kreeg dat een man zich vermoedelijk had vergrepen aan een minderjarig meisje.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat Ryan, die oom van het kind is, op het adres logeerde. In de late avond van woensdag 26 mei zat de moeder van de minderjarige met haar man en de verdachte te borrelen. Hierna begaf Ryan zich naar de badkamer, waar het 11-jarig meisje op dat moment in bad was. Hij deed het licht uit en begon het meisje te betasten. De man heeft vermoedelijk geprobeerd het kind te verkrachten.

Volgens verklaring van de moeder werd ze verrast toen haar dochter plotseling naakt en nat bij haar in de slaapkamer kwam. Het kind kon nauwelijks uit haar woorden komen en vertelde aan haar moeder wat haar overkomen was.

De oom die behoorlijk aangeschoten was, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het meisje is voor medische behandeling doorverwezen naar een gynaecoloog.

Ryan is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken oom vast om betasten 11-jarig meisje