maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dronken oom opgesloten voor mishandeling en vernieling

lees ook ...

Politie houdt 29-jarige man aan met drugs

Aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo in het district Marowijne is tijdens een operatie van een gemengd team van Regio Oost de 29-jarige verdachte Benaja W. voor overtredi...

De 43-jarige S.J. is op 24 maart door de politie van het bureau Flora voor vernieling en mishandeling aangehouden. Een dag eerder werd door het slachtoffer J.S. aangifte gedaan in het ressort Flora. Zij verklaarde bij de politie, dat haar oom op die dag in beschonken toestand thuiskwam en zonder enige aanleiding tekeer ging met zijn moeder.

J.S. probeerde hem te kalmeren, maar zij werd integendeel aangevallen door haar oom. Hij greep haar aan haar hals vast en heeft enkele klappen in het gezicht moeten incasseren. Hierna liet S.J. haar los en nam de vervolgens de benen. Zij liep door deze mishandeling een zwelling op aan haar voorhoofd en klaagde van pijn.

Kort daarna kwam hij weer terug met een steen in zijn hand, die hij tegen één van de ramen van het huis gooide. Het raam ging stuk en als gevolg hiervan liep een ander nichtje snijwonden op aan haar linkerarm, voorhoofd en rechterbeen. J.S. en haar nichtje werden met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo, voor medische hulp.

De verdachte J.S. werd op diezelfde dag opgespoord en dronken op het woonadres aan de Floralaan aangetroffen en aangehouden. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en gaf toe dat hij op het moment van het gebeurde onder invloed van alcohol verkeerde.

Hij heeft bekend een steen te hebben gegooid tegen het raam van de woning, maar ontkent echter zijn nichtje J.S. te hebben mishandeld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken oom opgesloten voor mishandeling en vernieling