maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
5
(1)

Dronken muzikant mishandelt en bedreigt vriendin met de dood

lees ook ...

Twee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur

De afdeling Kapitale Delicten heeft na intensief speurwerk twee verdachten aangehouden in de zaak van de ontzielde taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Het lichaam van de 47-jarige man werd op zaterdag 1...

Jermain K. die te diep in het glaasje had gekeken is in beschonken toestand door de politie van het bureau Latour aangehouden. Dit is gebeurd op 4 november. De 36-jarige muzikant werd op zijn woonadres in het ressort Latour aangehouden.

Hij woont al drie jaar samen met zijn 33-jarige vriendin. Met de vrouw heeft hij geen kinderen, maar ze heeft wel vier minderjarige kinderen. Jermain maakte het tot de gewoonte om zijn vrouw, zodra hij dronken was, te mishandelen.

Op 4 november was het weer raak. Hij maakte de vrouw en de kinderen die in diepe rust waren op een zeer agressieve manier wakker en bedreigde zijn vriendin met de dood. Daarnaast joeg hij in zijn dronken- en agressieve bui de vrouw weg. Uit vrees om niet weer mishandeld te worden verliet de vriendin met haar kinderen de woning.

Toen de vrouw en haar kinderen op straat waren, kwam de agressieve man op haar af en bracht haar slagen toe op het lichaam. Het slachtoffer liep letsels op en moest medisch worden behandeld. De vriendin deed van deze mishandeling en bedreiging aangifte bij de politie.

Jermain werd vervolgens opgespoord en in zijn agressieve bui aangehouden. Hij werd hij ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken muzikant mishandelt en bedreigt vriendin met de dood