zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

Dronken muzikant mishandelt en bedreigt vriendin met de dood

lees ook ...

Man die zus bedreigt en haar auto vernielt achter slot en gr...

Amzoel A. is op zaterdag 24 september door de politie van het bureau Corantijn ter zake vernieling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Amzoel heeft op die bewuste avond met een ...

Jermain K. die te diep in het glaasje had gekeken is in beschonken toestand door de politie van het bureau Latour aangehouden. Dit is gebeurd op 4 november. De 36-jarige muzikant werd op zijn woonadres in het ressort Latour aangehouden.

Hij woont al drie jaar samen met zijn 33-jarige vriendin. Met de vrouw heeft hij geen kinderen, maar ze heeft wel vier minderjarige kinderen. Jermain maakte het tot de gewoonte om zijn vrouw, zodra hij dronken was, te mishandelen.

Op 4 november was het weer raak. Hij maakte de vrouw en de kinderen die in diepe rust waren op een zeer agressieve manier wakker en bedreigde zijn vriendin met de dood. Daarnaast joeg hij in zijn dronken- en agressieve bui de vrouw weg. Uit vrees om niet weer mishandeld te worden verliet de vriendin met haar kinderen de woning.

Toen de vrouw en haar kinderen op straat waren, kwam de agressieve man op haar af en bracht haar slagen toe op het lichaam. Het slachtoffer liep letsels op en moest medisch worden behandeld. De vriendin deed van deze mishandeling en bedreiging aangifte bij de politie.

Jermain werd vervolgens opgespoord en in zijn agressieve bui aangehouden. Hij werd hij ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken muzikant mishandelt en bedreigt vriendin met de dood