vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
1
(1)

Dronken man belandt met 5-jarig zoontje in trens

lees ook ...

Lijk man verre staat van ontbinding aangetroffen

Aan de Steenbokstraat is er zaterdag een lijk in een loods aangetroffen. Het gaat om een lijk van een man, dat in verre staat van ontbinding was. Vermoedt wordt dat de man is vermoord. Er zijn in d...

De politie van het bureau Calcutta heeft in de vooravond van 20 mei het rijbewijs van de 38-jarige autobestuurder Sunil K. ingevorderd. Na een telefonische melding dat een auto op de weg naar Coppename nabij km 77 in een trens was terechtgekomen, deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst bleek het te gaan om een witgelakte Toyota mark 2, die gedeeltelijk in de trens was beland. Aan de hand van de aangetroffen sporen, reed de bestuurder Sunil met zijn 5-jarige zoon over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van Calcutta gaande richting Boskamp.

Volgens de ter plaatse aangetroffen Gewestelijke Politie Commandant (GPC) van regio West B. Isaacs, de Regio Commandant H. Sardjoe en een politieman reden zij eveneens over voornoemde weg. Op een bepaald moment werd hun aandacht getrokken door een auto die in de langs de weg lopende trens lag.

Het gelukte de politieman de bestuurder Sunil en zijn zoontje die geen persoonlijke ongelukken hebben opgelopen in veiligheid te brengen. Sunil bleek diep in het glaasje te hebben gekeken. Het jongetje kon zich verenigen met de moeder die ter plaatse verscheen.

De vader werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen Sunil nuchter was, is hij voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd en na een ernstige waarschuwing is hij heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken man belandt met 5-jarig zoontje in trens