dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Dronken man aangehouden voor wegrijden met 15-jarige vriendin van zijn dochter

lees ook ...

Grote partij illegale alcohol en sigaretten in beslag genome...

De politie van Centrum heeft zoals gebruikelijk gesurveilleerd in het drukke uitgaansgebied rondom het Onafhankelijkheidsplein, de Tourtonnelaan, de Letitia Vriesdelaan, Waka Pasi en de Nassylaan, waa...

De 32-jarige E.R. die woonachtig is in de omgeving van de Wolframstraat, is op vrijdag 21 juni 2024 in beschonken toestand door de politie van het bureau Rijsdijk aangehouden. Tijdens surveillance van de politie van het voornoemde bureau werd de 15-jarige automobiliste K.T. staande gehouden.

Bij een ingesteld onderzoek van de politie is geconstateerd dat de mede-inzittende E.R. , die dronken bleek te zijn, het voertuig bestuurde en bij het zien van het politievoertuig hij het 15-jarige kind heeft laten plaatsnemen achter het stuur. Verder kwam ook vast te staan dat de verdachte E.R. zonder toestemming van de ouders van K.T. was weggereden met het meisje vanuit Paramaribo naar het district Para.

Het meisje had hij via zijn dochter leren kennen en op donderdag 20 juni 2024 met het kind had afgesproken om samen met hem de rit vanuit Paramaribo naar Para te maken. Tijdens de rit deed de man zich tegoed aan alcohol, waardoor hij op een gegeven moment in beschonken toestand deelnam aan het verkeer.

Zijn rijbewijs werd ingevorderd, waarna hij ter ontnuchtering werd overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en ontkent seksuele handelingen te hebben gepleegd met de tiener.

Hangende het onderzoek is de verdachte E.R. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken man aangehouden voor wegrijden met 15-jarige vriendin van zijn dochter