donderdag 1 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
14.3 C
Amsterdam
4
(1)

Dronken lockdownovertreder mishandelt vrouw en vriend

lees ook ...

Zwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Centrum ontving een melding van een steekincident op die locatie. Bij aankomst troffen de agenten het levenloze slachtoffer aan, wiens identiteit nog onbekend is. De 39-jarig...

In de vroege ochtend van 3 mei is de 29-jarige Jason L. (29) door de politie van het bureau Zanderij aangehouden voor zware mishandeling. Die ochtend ging hij met zijn vrouw en een vriend uit huis om naar een bar aan de Kennedyweg te lopen om alcohol te gebruiken. Dit gebeurde gedurende de lockdownperiode.

Nadat zij flink gedronken hadden liepen zij terug naar huis. Onderweg kregen Jason en zijn vrouw een woordenwisseling en op een bepaald moment ging hij zijn vrouw te lijf. Daarna keerde hij zich tegen zijn vriend en sloeg die met een bierfles op het hoofd. Hij stootte zijn vriend daarna zodanig, dat die op de rijweg kwam te vallen en een verwonding opliep aan het achterhoofd.

Een politie patrouille, die op dat moment voorbijkwam, kon erger voorkomen. De slachtoffers werden voor medische hulp overgebracht naar de RGD-poli te Zanderij. Na medische behandeling mochten zij naar huis. Jason werd aangehouden en ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau.

Toen hij nuchter was is hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jason achter slot en grendel gezet voor mishandeling en zware mishandeling. Daarnaast zullen hij en de slachtoffers ook een boete opgelegd krijgen voor het overtreden van de Covid-19-maatregel. De barexploitant zal ook worden aangepakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken lockdownovertreder mishandelt vrouw en vriend