vrijdag 29 maart 2024
29 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
5
(1)

Dronken automobilist rijdt fruitstand omver; tieners zwaargewond

lees ook ...

Surinaamse pastoor en twee medewerkers vast voor frauduleuze...

De politie in Houttuin heeft op woensdag 20 maart 2024 drie individuen, waaronder Pastor B.S., gearresteerd op verschillende locaties binnen het district Houttuin op verdenking van oplichting. Uit een...

De 35-jarige Jumal E, die veel te diep in het glaasje had gekeken, is na een verkeersongeval aan de Martin Luther King (MLK)-weg in verzekering gesteld. Hij reed in beschonken toestand met zijn personenauto over deze weg. Ter hoogte van Wanda Mart geraakte hij van de weg en reed een fruitstand omver. De auto belandde vervolgens met zijn kop in de stand, waarbij Ronald M. (16) en Taffarel P. (14), die daar de wacht hielden bekneld raakten door de aangerichte ravage bij de fruitstand.

Na het verkeersongeval verliet de autobestuurder Jumal te voet de plek en liet de twee slachtoffers in hulpeloze toestand achter. Ronald en Tafarrel werden uit hun benarde situatie bevrijd en met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling mochten de twee gewonden naar huis.

De automobilist werd na verkregen informatie van omstanders opgespoord. Hij werd enkele kilometers verwijderd van de plek van het gebeuren aangetroffen. Bij zijn aanhouding constateerde de politie dat hij behoorlijk wat alcohol op had. Hij weigerde mee te werken aan het onderzoek en heeft zich ook niet onderworpen aan een bloed- en schrijftest.

Verder bleek de dronken chauffeur niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is Jumal voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie ter zake de plek verlaten en de slachtoffers in hulpeloze toestand achterlaten in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronken automobilist rijdt fruitstand omver; tieners zwaargewond