zaterdag 30 september 2023
37.6 C
Paramaribo
16.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dronkaard steekt jonge vrouw neer en wordt opgesloten

lees ook ...

Ex-man steekt vrouw neer en neemt verdelgingsmiddel in

De 40-jarige G.G. werd in middag van donderdag 28 september 2023 door haar ex-vriend N.R. (38) neergestoken op de hoek van de Rijsdijk- en de Indira Gandhiweg. Het slachtoffer had kort daarvoor aangif...

De politie van het bureau Meerzorg kreeg op zondag 13 augustus jongstleden melding van een steekpartij bij de Scorpioen bar te Meerzorg. De wetsdienaren van voormeld politiebureau deden na de melding, de aangegeven locatie aan voor onderzoek ,waar zij  het slachtoffer op de met bloed besmeurde vloer aantroffen met een steekverwonding.

De verdachte had kort daarvoren de jonge vrouw S.S. van Guyanese afkomst met een scherp voorwerp een steekverwonding toegebracht. Het bleek dat de verdachte F. plotseling met het slachtoffer begon te vechten waarbij hij de onderkant van een bierfles kapotmaakte en het slachtoffer daarmee stak. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.

De verdachte die onder invloed van alcohol verkeerde, kon nauwelijks uit zijn woorden komen. Hij werd direct aangehouden en ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na ontnuchtering werd hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDronkaard steekt jonge vrouw neer en wordt opgesloten