dinsdag 28 maart 2023
25 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
4
(1)

Drive-by shooting Verlengde Ephraimzegenweg; jeugdige gewond

lees ook ...

Man overleeft mishandeling niet; drie verdachten aangehouden...

A.S. die op zondag 19 maart 2023 zwaar mishandeld is door drie mannen en daarna door een auto werd overreden, is op 21 maart 2023 in het ziekenhuis komen te overlijden. De drie verdachten van de zware...

Een zestienjarige jongen uit Suriname, de 16-jarige Jopie P., is door onbekenden uit een rijdende auto beschoten. Dit gebeurde donderdag op een weiland aan de Verlengde Ephraimzegenweg. De politie van het bureau Santodorp kreeg omstreeks 19.40 uur een melding dat een slachtoffer met een schotverwonding zich bevond aan de Goede Zorgweg. De wetsdienaren deden de locatie aan en bleek het te gaan om de jeugdige Jopie.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de jongen zich tussen 16.00 uur en 17.00 uur op een weiland aan de Verlengde van de Ephraimzegenweg bevond, toen hij op een bepaald moment vanuit een rijdende grijs gelakt voertuig, met vermoedelijk een jachtgeweer is beschoten. Jopie heeft hierbij schotverwondingen opgelopen in zijn buikstreek en aan zijn linker bovenarm.

Ondanks de verwondingen zag het Jopie met behulp van enkele buurjongens zijn woning te bereiken. Een oom van het slachtoffer werd van het voorval in kennis gesteld en schakelde direct de politie in. Met de ambulance werd het slachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Aan de aanhouding van de schutter wordt gewerkt. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrive-by shooting Verlengde Ephraimzegenweg; jeugdige gewond