dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Drie vrouwen aangehouden voor mishandeling leerkracht

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

Medewerkers van de Recherche van Regio Oost hebben drie vrouwelijke verdachten bij aankomst op het vliegveld te Zorg en Hoop voor mishandeling aangehouden. Het gaat om de drie vrouwelijke verdachten C.B. (31), P.V. (36) en D.M. (31).  Zij hebben in het dorp Drietabbetje te Stoelmanseiland, een juffrouw op een school aangevallen en mishandeld. Een collega die het gebeuren zag, schoot haar te hulp, maar ook deze heeft klappen moeten incasseren.

Gelet op het feit dat een van de drie vrouwen het vermoeden heeft dat de leerkracht een relatie heeft met haar man, ging dit trio ertoe over tot mishandeling van de juffrouw. Het slachtoffer heeft striemen en zwellingen over haar lichaam opgelopen.

Na hun daad stapten de verdachten die van het dorp zijn, maar in Paramaribo wonen weer in het vliegtuig richting Paramaribo. Na bekomen informatie werden de drie vrouwen bij aankomst op het vliegveld te Zorg en Hoop door de Recherche van Regio Oost in de kraag gevat. Hierna werden zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau Richelieu.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in verzekering gesteld en opgenomen in de sterkte van het vrouwencellenhuis van het politiebureau Geyersvlijt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie vrouwen aangehouden voor mishandeling leerkracht