woensdag 7 juni 2023
29 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Drie verdachten van beroving in Frans-Guyana aangehouden in Albina

lees ook ...

Vrouwen op de luchthaven met cocaine in de koffer, aangehoud...

Het Bestrijding Internationaal Drugsteam (BID) heeft op respectievelijk dinsdag 30 en woensdag 31 mei jongstleden, twee vrouwelijke passagiers, R.R. 57 jaar en 41-jarige S.W., op de internationale Joh...

De politie van Albina heeft drie verdachten, F.B. (42), M.B. (38) en M.M. (36), kort na een beroving in Frans-Guyana in Albina aangehouden. De verdachten hadden twee mannen van Dominicaanse afkomst beroofd langs de oever bij Charbonair in Frans-Guyana.

Na de beroving staken ze de grens over naar Albina met gestolen goederen, waaronder een kinderfiets, gouden sieraden, een iPhone, een groot bedrag in euro’s, kredietkaarten, een koffer met kleding en persoonlijke documenten. De slachtoffers informeerden een taxichauffeur uit Albina over de beroving en één van de verdachten werd opgemerkt met de gestolen kinderfiets op het Veerplein van Albina.

De politie is ter plaatse gekomen en heeft de verdachte met de fiets gearresteerd, gevolgd door de arrestatie van de andere twee verdachten. Een deel van de buit en het vuurwapen dat tijdens de beroving was gebruikt, zijn teruggevonden. De verdachten zijn geïdentificeerd door de slachtoffers en zijn in hechtenis genomen na overleg met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie verdachten van beroving in Frans-Guyana aangehouden in Albina