woensdag 31 mei 2023
25 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Drie mensen slachtoffer van beroving aan de Welgedacht C-weg

lees ook ...

Zoutvleesdief aangehouden

De 48-jarige K.R., beter bekend als "Trump", is door de politie van het station Lelydorp aangehouden. Hij wordt ervan verdacht drie pakken zoutvlees gestolen te hebben uit een supermarkt in het politi...

Aan de Welgedacht C-weg zijn drie personen namelijk een ondernemer, zijn vrouw en zwager zaterdagavond overvallen. De onverlaten hebben een tas met onder andere een rijbewijs, autodocumenten en perceelpapieren van de ondernemer gestolen. Van de zwager is SRD 600 meegenomen.

De ondernemer en zijn vrouw ontdekten dat hun voertuig geen brandstof meer had. De man stopte zijn auto tegenover een winkel en belde de broer van zijn vrouw op om in een jerrycan benzine te brengen. De zwager kwam op zijn bromfiets naar de plaats om hulp te verlenen. Toen hij daar was, kreeg hij bromfietspech.

De ondernemer hielp zijn zwager om de bromfiets te repareren. Op dat moment stonden acht tot negen mannen voor de winkel. Hij keek naar hen waarbij één van hen hem uitschold over het kijken naar hen. De ondernemer heeft ook krachttermen gebruikt waarna de hele groep naar hem toeliep. De mannen begonnen de zwager te slaan en hebben ook zijn bromfiets vernield.

De ondernemer en zijn vrouw probeerden de mannen tegen te houden, maar de verdachten begonnen hen ook te slaan. Een van de verdachten nam van het bromfietszadel van de zwager en SRD 600 weg. Een ander is in de wagen van de ondernemer gegaan om de tas met documenten te stelen. De slachtoffers hebben uiteindelijk de politie kunnen inlichten over de roofoverval.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie mensen slachtoffer van beroving aan de Welgedacht C-weg