maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

Drie mannen, vrouw en kind overleden bij aanrijding Afobakaweg

lees ook ...

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bi...

De politie heeft vandaag informatie vrijgegeven over de zware aanrijding van afgelopen zondag aan de Afobakaweg tussen mast 18 en 19. Het gaat om drie mannen, een vrouw en een meisje die zijn overleden. Vijf anderen die zwaargewond raakten zijn opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een van de doden is een militair, zegt de afdeling Public Relations van de Politie.

Volgens de politie ontbreken nog de volledige persoonsgegevens van de overledenen. De frontale botsing tussen een pick-up en een Noah-busje vond omstreeks kwart voor vier in zondagmiddag plaats. De drie personen die in de pick-up zaten – moeder, vader en kind – zijn per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het AZP gegaan. In het busje zaten tien personen, van wie vijf zijn overleden. De bestuurder is een van de dodelijke slachtoffers.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De voertuigen kwamen vanuit tegenovergestelde richting. De brandweer moest eraan te pas komen om de vijf levenloze lichamen uit het wrak van het busje te halen. Het rijbewijs van de pick-upbestuurder is ingevorderd en de vijf lijken zijn in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie mannen, vrouw en kind overleden bij aanrijding Afobakaweg