vrijdag 12 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
20.5 C
Amsterdam
0
(0)

Drie mannen en een vrouw vast voor beroving

lees ook ...

Worstman die drugs verkocht aangehouden

De 37-jarige Rudy T is door leden van de afdeling Narcoticabrigade, na verkregen en uitgewerkte informatie, aan de Tout Lui Fout Middenweg ter hoogte van een supermarkt opgespoord en aangehouden. Volg...

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft dinsdag rond 10.25 uur drie mannen en één vrouw aan de Marowijnestraat bij een Carwash aangehouden. Dit viertal wordt ervan verdacht eerder op de morgen een vrouw aan de Henry Fernandesweg ter hoogte van het Bronsprojekt te hebben beroofd. Via het Command Center werd de politie van het bureau Kwatta ingeschakeld en werd er ook een algemene oproep gelanceerd voor de eenheden op het veld.

RBTP-leden die inspeelden op de oproep, signaleerden aan de hand van de beschrijvingen één van de vluchtauto’s van deze verdachten aan de Marowijnestraat bij een Carwash. Bij het zien van de politie probeerde het viertal te vluchten, waardoor de politie waarschuwingsschoten moest lossen om hen op andere gedachten te brengen.

Ze staakten hun vlucht en werden door de wetsdienaren in de boeien geslagen. Drie voertuigen waarmee de verdachten zich verplaatsten, zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

De vier roofverdachten zullen bij een hulpofficier van Justitie worden voorgeleid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie mannen en een vrouw vast voor beroving