dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

Drie jongens aangehouden voor beroven leverancier

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

De politie van het bureau Flora heeft de verdachten Rushan E. (20) en Djiflon R. (15) in de kraag gevat. De derde verdachte Damien K. alias ‘Papto’ (19) bleek op 17 februari door de politie van het bureau Jarikaba voor diefstal, zware mishandeling en bedreiging te zijn aangehouden. In de berovingszaak in het ressort Flora werd hij uit andere hoofde eveneens aangehouden, terwijl de vierde verdachte voortvluchtig is.

Op 28 december vorig jaar zou een leverancier met geweld te zijn beroofd in een supermarkt aan de Floralaan. Het slachtoffer deed van deze beroving aangifte op het politiebureau. Tijdens het onderzoek kwamen aan de hand van de camerabeelden deze vier verdachten in beeld. Dit viertal die over de Floralaan liep, verspreidde zich op een bepaald moment voor de winkel in groepen. Rushan bleef voor de winkel staan, Djiflon liep door, terwijl Damien en de vierde verdachte de winkel binnenstapten.

Damien liep naar de koelkast om bier te kopen, terwijl de voortvluchtige verdachte het geld uit handen van de leverancier wegrukte. Zowel Rushan, Djiflon als Damien zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Aan de opsporing en aanhouding van de vierde voortvluchtige verdachte wordt gewerkt. Deze verdachte wordt eveneens opgespoord door de politie van Jarikaba, aangezien hij een kompaan is van Damien.

Vanwege de jeugdige leeftijd van Djiflon is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis van Opa Doelie, die zijn betrokkenheid in deze zaak verder onderzoekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie jongens aangehouden voor beroven leverancier