zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Drie drugsverdachten opgepakt te Nieuw Amsterdam

lees ook ...

Gewapende beroving in Eldoradolaan: drie verdachten aangehou...

In een snelle respons op een melding van een gewapende beroving, heeft het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) op zaterdagavond 6 april 2024 drie verdachten aangehouden in de omgeving van de Tokestr...

Tijdens een drugsinval aan de Commissaris Roblesweg te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne heeft een gemengd politie team van regio Oost op dinsdag 23 mei jongstleden, drie verdachten aangehouden terzake overtreding van de wet verdovende middelen. 

De drie verdachten waren E.J. (42), V.J. (19) en P.N. (31). Bij de aanhouding van E.J. en V.J., zijnde vader en dochter werden cocaïne en marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Tegen de derde verdachte P.N. was eerder door een politieambtenaar aangifte gedaan ter zake bedreiging met enig misdrijf tegen het leven.

Op deze verdachte die bekend staat als een potentiële drugsverkoper op Nieuw Amsterdam werd er hasj aangetroffen en eveneens in beslag genomen. Het onderzoek in beide zaken is overgedragen aan de politie van het bureau Nieuw Amsterdam.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie drugsverdachten opgepakt te Nieuw Amsterdam