woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
5
(1)

Drie drugsverdachten opgepakt te Nieuw Amsterdam

lees ook ...

Juweliersarbeider aangehouden wegens verduistering en oplich...

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 30 mei 2023 een 41-jarige man, K.R., aangehouden op verdenking van verduistering en oplichting. K.R., die werkzaam was als arbeider bij een juwe...

Tijdens een drugsinval aan de Commissaris Roblesweg te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne heeft een gemengd politie team van regio Oost op dinsdag 23 mei jongstleden, drie verdachten aangehouden terzake overtreding van de wet verdovende middelen. 

De drie verdachten waren E.J. (42), V.J. (19) en P.N. (31). Bij de aanhouding van E.J. en V.J., zijnde vader en dochter werden cocaïne en marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Tegen de derde verdachte P.N. was eerder door een politieambtenaar aangifte gedaan ter zake bedreiging met enig misdrijf tegen het leven.

Op deze verdachte die bekend staat als een potentiële drugsverkoper op Nieuw Amsterdam werd er hasj aangetroffen en eveneens in beslag genomen. Het onderzoek in beide zaken is overgedragen aan de politie van het bureau Nieuw Amsterdam.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie drugsverdachten opgepakt te Nieuw Amsterdam