zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
3
(1)

Drie broers betrokken bij bromfietsdiefstal

lees ook ...

Buitenlandse rovers gepakt door de politie

De drie verdachten Estrella H., 24 jaar, Derwin C.,28 en Manuel A.,18 jaar, allen vreemdelingen, zijn op 30 november door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo  opgespoord en aangehouden voor h...

De gebroeders Rishie S. en Kavish S. zijn door de politie van het bureau voor bromfietsdiefstal opgespoord en aangehouden. De derde broer is voortvluchtig. Op 1 november deed een benadeelde aangifte bij de politie van diefstal.

Volgens de aangeefster A.M. kreeg zij eerder op die dag bromfietspech aan de Bomaweg ter hoogte van de Jesrunweg. Twee mannen die gezeten waren op een bromfiets schoten haar te hulp. Nadat haar bromfiets was gestart, reed de helper met haar bromfiets weg. Ook de andere man reed met volle vaart met zijn bromfiets weg.

Niets vermoedend deed één van de verdachten op 4 november het adres van de aangeefster aan de Bomaweg aan op zoek naar kokosnoten. De benadeelde herkende de verdachte positief en schakelde direct de politie in.

De politie stelde bij aankomst op het adres een onderzoek in dat resulteerde in de aanhouding van de twee broers Rishie en Kavish. De gestolen bromfiets is nog niet terecht. Een derde broer waar de bromfiets moet zijn geborgen, werd niet thuis aangetroffen.

Het tweetal werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de voortvluchtige broer wordt gewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie broers betrokken bij bromfietsdiefstal