maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Drie Braziliaanse arbeiders beroofd en gegijzeld in Brokopondo

lees ook ...

Officier van justitie eist strenge straffen voor Pikin Saron...

De kantonrechter heeft onlangs de strafzaak behandeld tegen de verdachten J.A., J.H., G.Z., R.M., A.M. en M.B. in verband met misdrijven gepleegd te Pikin Saron. De zaak stond in dit stadium voor requ...

Drie Braziliaanse arbeiders, geïdentificeerd als M.S., F.D., en M.R., deden maandagochtend aangifte van een gewelddadige diefstal bij de politiepost Kraboedoi in het district Brokopondo. De slachtoffers meldden dat zij door drie gewapende mannen van Braziliaanse afkomst werden beroofd en gegijzeld.

Volgens de slachtoffers waren de daders uitgerust met machinegeweren, droegen zij maskers en waren zij gekleed in camouflagepakken. De overvallers maakten een hoeveelheid ruw goud buit.

Na de overval dwongen de daders de slachtoffers hun mobiele telefoons in het bos te gooien en onder bedreiging vervoerden zij de overvallers met hun voertuig. Enkele kilometers van de politiepost Kraboedoi stapten de daders uit en vluchtten het bos in.

De daders dreigden de slachtoffers met het doden en beroven van andere arbeiders als zij melding zouden maken van het incident. Slachtoffer M.R. liep een fractuur op en had schrammetjes aan zijn lichaam, terwijl de overige slachtoffers ongedeerd bleven.

De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit en verblijfplaats van de verdachten. De slachtoffers zijn aangeslagen door het voorval en kregen medische zorg aangeboden. De politie roept iedereen die informatie heeft over de daders op om contact op te nemen met de politiepost Kraboedoi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie Braziliaanse arbeiders beroofd en gegijzeld in Brokopondo