maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Drie boeven in de kraag gevat

lees ook ...

Politie vangt verdachte met drugs na opvallend gedrag tijden...

In de vroege ochtend van dinsdag 18 juni 2024 heeft het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) in samenwerking met een gemengd team van de politie de 24-jarige verdachte D.J. aangehouden aan de Nieuwweerge...

De politie van het bureau Latour heeft in de late avond van zaterdag 25 juni Tevelino M.22 jaar oud en de 18 jarige R.R. ter zake inbraak aangehouden. Een derde verdachte zag kans uit handen van de politie te blijven. Na de melding dat drie manspersonen bezig waren in te breken op de O.S. Hockeyschool deden de wetsdienaren de locatie aan.

Bij aankomst op die school werden Tevelino en R.R. aangehouden. In de woning van één hunner werden een laptop en printers die buit waren gemaakt, aangetroffen en in beslag genomen. Toen zij zich wederom naar die school begaven om de resterende buitgemaakte goederen op te halen, werden twee hunner door de politie aangehouden. Het tweetal heeft bekende zich ook schuldig te hebben gemaakt aan de inbraak op de St. Ceciliaschool op vrijdag 17 juni.

Op de Ceciliaschool werden 11 laptops en een kopieermachine die verkocht waren aan een heler weggenomen. Op aanwijzing van één van de aangehouden verdachten werd de locatie aangedaan waar zij de heler zouden ontmoeten. De 21-jarige heler Rajic H. die volgens afspraak de verdachten opwachtte om wederom gestolen goederen op te kopen, werd in de kraag gevat.

Bij een onderzoek in de woning van Rajic werden 12 laptops met chargers en de kopieermachine aangetroffen en in beslag genomen. Rajic gaf de politie te kennen dat vier van de laptops hem toebehoren. Van de 11 gestolen laptops heeft hij inmiddels drie doorverkocht.

De twee aangehouden verdachten en de heler zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie boeven in de kraag gevat