zaterdag 9 december 2023
29.9 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Drie bewakers stelen waardevolle kabels van bedrijf

lees ook ...

Buschauffeur aangehouden voor onveilig rijgedrag en belemmer...

Op donderdagochtend, 30 november 2023, heeft de politie van het bureau Latour in Paramaribo de 32-jarige buschauffeur A.T. gearresteerd tijdens verkeersregeling op de Coesewijnestraat. Een verkeersage...

Drie arbeiders die als securityguard werkzaam waren bij een bedrijf zijn vrijdag door de politie van het bureau Houttuin voor diefstal opgespoord en aangehouden. Deze drie verdachten, Jorjino K. (34), Joawilla T. (29) en de 31-jarige Edson L. worden ervan verdacht op maandag 26 september uit het magazijn van het bedrijf aan de Sir Winston Churchilweg ongeveer 80 meter kabels met een hoge economische waarde in US$ te hebben weggenomen.

Verder hebben zij koper verkocht voor een groot geldbedrag in SRD en de opbrengst met zijn drieën verdeeld. De leiding van het bedrijf deed van deze diefstal aangifte en bij een ingesteld onderzoek door de wetsdienaren is op camerabeelden duidelijk te zien hoe de verdachten het strafbare feit hebben gepleegd.

De drie verdachten, waaronder de vrouwelijke verdachte Joawilla werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn allen door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie bewakers stelen waardevolle kabels van bedrijf