woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

Drie agenten in de bak voor seksueel misdrijf tienermeisjes

lees ook ...

Vrouw die auto wilde kopen opgelicht door neppolitieman

Een 32-jarige vrouw is door de 33-jarige Jonathan K. opgelicht. De vrouw leerde Jonathan via social media kennen. Hij zei dat hij politieambtenaar en ook ondernemer was en dat hij kon bewerkstelligen ...

Drie burgers, R.B. (47), S.S. (23) en T.T. (20) en twee politieambtenaren G.B. (25) en A.B. (22) zijn op 31 maart door de afdeling Kapitale Delicten na te zijn opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Een zesde verdachte, de 42-jarige politieman R.V. is op 1 april eveneens aangehouden en in verzekering gesteld. Dit zestal wordt onder andere ervan verdacht seksuele misdrijven te hebben gepleegd met twee tienermeisjes.

De meisjes zijn respectievelijk 13 en 14 jaar oud. Ze waren als vermist opgegeven bij de politie. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de twee meisjes door de burger R.B. in huis waren genomen, waarna hij de meisjes tegen betaling, seks liet bedrijven met andere mannen.

De ambtenaren van politie die in verzekering zijn gesteld behoren onder meer ook tot de klanten van R.B. Het is verwachtbaar dat meerdere personen in deze zaak zullen worden aangehouden. De afdeling Kapitale Delicten (KD) en Trafficking in Person (TIP) zijn belast met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie agenten in de bak voor seksueel misdrijf tienermeisjes