zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(3)

Douanerecherche ontdekt cocaïne in post naar Nederland; Verdachte gearresteerd

lees ook ...

Man aangehouden na dreigementen en vernielingen

De politie van het bureau Latour heeft de 36-jarige I.A. die woonachtig is in de omgeving van de Appelsteeg, aangehouden. De politie van dit bureau kreeg de melding dat een man tekeerging aan de Appel...

Op woensdag 3 april 2024 heeft de Narcoticabrigade een belangrijke arrestatie verricht in het kader van de strijd tegen drugssmokkel. De 39-jarige S.V. werd op zijn woonadres in Paramaribo opgespoord en gearresteerd naar aanleiding van zijn betrokkenheid bij het verzenden van een postpakket met cocaïne naar Nederland.

De zaak kwam aan het licht toen op dinsdag 5 maart 2024 S.V. een postpakket ter verzending aanbood bij een postbedrijf in Paramaribo, bestemd voor Nederland. Tijdens een routinecontrole door de douane recherche werd 111 gram cocaïne aangetroffen, ingenieus verstopt in een pak ‘bron bron’. Het verdovende middel werd onmiddellijk in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade voor verder onderzoek.

Na uitvoerig onderzoek en in nauw overleg met het Openbaar Ministerie is S.V. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Deze arrestatie onderstreept de voortdurende inzet van de Surinaamse autoriteiten om de internationale drugshandel te bestrijden en de samenwerking tussen verschillende afdelingen om dergelijke misdrijven op te sporen en te bestraffen. Het onderzoek is nog gaande, en de autoriteiten sluiten niet uit dat er meer arrestaties zullen volgen in verband met deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDouanerecherche ontdekt cocaïne in post naar Nederland; Verdachte gearresteerd