maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijke steekpartij te Abrabroki

lees ook ...

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bi...

Orson Kastiel, 36 jaar, is zaterdag bij een steekpartij om het leven gekomen. De steekpartij deed zich voor op de kruising van de Calcutta- en de Hermansteinbergstraat. De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan. Het levenloze lichaam van Kastiel werd ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de 42-jarige Leon D. alias ‘Domme’ of ‘Ojo’ in een gevecht verwikkeld was geraakt met het slachtoffer Kastiel. Bij die gelegenheid haalde Leon een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Kastiel daarmee in zijn borststreek. Na het strafbaar feit te hebben gepleegd, verliet de verdachte de plaats van het delict.

Het ontzielde lichaam van Kastiel is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. De verdachte Leon D. meldde zich op zondag 8 november aan op de afdeling Kapitale Delicten, na te zijn ontboden. Hij geeft toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer Kastiel om het leven is gebracht, is nog niet achterhaald.

De verdachte Leon D. is na overleg met het Openbaar Ministerie achter tralies gezet. Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDodelijke steekpartij te Abrabroki