donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijke steekpartij te Abrabroki

lees ook ...

Passagier met 8 flessen drugs aangehouden op Surinaamse luch...

Drugssmokkelaars geven niet op en maken gebruik van elke gelegenheid die zij vinden, om drugs uit Suriname te smokkelen. Op 27 april was dit weer het geval. De 32-jarige Emanuel S. is door het Bestri...

Orson Kastiel, 36 jaar, is zaterdag bij een steekpartij om het leven gekomen. De steekpartij deed zich voor op de kruising van de Calcutta- en de Hermansteinbergstraat. De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan. Het levenloze lichaam van Kastiel werd ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de 42-jarige Leon D. alias ‘Domme’ of ‘Ojo’ in een gevecht verwikkeld was geraakt met het slachtoffer Kastiel. Bij die gelegenheid haalde Leon een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Kastiel daarmee in zijn borststreek. Na het strafbaar feit te hebben gepleegd, verliet de verdachte de plaats van het delict.

Het ontzielde lichaam van Kastiel is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. De verdachte Leon D. meldde zich op zondag 8 november aan op de afdeling Kapitale Delicten, na te zijn ontboden. Hij geeft toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer Kastiel om het leven is gebracht, is nog niet achterhaald.

De verdachte Leon D. is na overleg met het Openbaar Ministerie achter tralies gezet. Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDodelijke steekpartij te Abrabroki