dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijk slachtoffer na steekincident bij RGD-poli in Meerzorg

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

Op vrijdag 11 augustus 2023 heeft de 26-jarige R.P. het leven verloren na een steekpartij vlak voor zijn aankomst op de RGD polikliniek te Meerzorg. Na een melding over een man die op eigen initiatief naar de RGD-polikliniek was gebracht en daar levenloos was achtergelaten, begaf de politie van het bureau Meerzorg zich ter plaatse.

De autoriteiten begonnen een onderzoek op de locatie aan de Ustad Harie Boekhan Jodhaweg in het district Commewijne. Daar troffen ze een man van Guyanese afkomst aan, zonder tekenen van leven, en met steek- en snijwonden op zijn lichaam.

Een vriend van het slachtoffer, V.B., deelde de politie mee dat hij op die bewuste vrijdagavond samen was geweest met R.P. Het slachtoffer was alleen in zijn voertuig naar Nieuw-Amsterdam vertrokken om een vriend op te halen. Na enige tijd ontving V.B. een telefoontje van iemand genaamd BOBO, die meldde dat er een vechtpartij was geweest bij zijn inrit. Daarbij was ene K. betrokken, die R.P. met een scherp voorwerp had verwond.

Ondanks zijn verwondingen reed R.P. weg in zijn auto, maar belandde kort daarna gedeeltelijk met zijn voertuig in een goot langs de weg. Hij stapte uit de auto, liep terug naar de plek van het incident, en zakte daar ineen. V.B. haastte zich naar de locatie, vond R.P. op een erf en zijn voertuig in de goot. Hij plaatste het slachtoffer in zijn auto en bracht hem naar de RGD-polikliniek, waar de dienstdoende arts het overlijden van R.P. vaststelde.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van R.P. door de politie in beslag genomen. Het voertuig van het slachtoffer is tijdens het onderzoek naar het politiebureau gesleept.

Er wordt momenteel gewerkt aan de aanhouding van de verdachte, wiens identiteit inmiddels bekend is. De vermoedelijke verdachte zou mogelijk met zijn vriendin naar Guyana zijn gevlucht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDodelijk slachtoffer na steekincident bij RGD-poli in Meerzorg