woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijk schietincident op hoek Tourtonnelaan en Gijsbertusstraat in Paramaribo

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

In de vroege ochtend van zaterdag 8 juli 2023 heeft er een dodelijk schietincident plaatsgevonden op de hoek van de Tourtonnelaan en de Gijsbertusstraat, waarbij een nog onbekende Braziliaanse man om het leven is gekomen. Omstreeks 02.15 uur kreeg de politie van het bureau Geyersvlijt melding van het schietincident op die locatie.

Bij aankomst bleek dat de Braziliaanse man geen teken van leven meer vertoonde. Volgens getuigen zou de man kort voor het incident betrokken zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto terwijl hij op zijn bromfiets reed. Hierdoor ontstond er een woordenwisseling tussen de man en de tegenpartij.

Op een gegeven moment liep de man weg, maar keerde even later terug naar de plek gewapend met een jachtgeweer. Op dat moment schoot een onbekende persoon, die geen betrokkenheid had bij de zaak, met een vuistvuurwapen op de Braziliaanse man met fatale gevolgen.

Na het incident verliet de schutter de plaats van het delict. De politie heeft zowel de bromfiets van het slachtoffer als het jachtgeweer in beslag genomen.

Op bevel van het Openbaar Ministerie is het levenloze lichaam van de Braziliaanse man in beslag genomen voor obductie. Het verdere onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDodelijk schietincident op hoek Tourtonnelaan en Gijsbertusstraat in Paramaribo