woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijk incident in Surinaamse winkel: Verdachte ‘Rambo’ overmeesterd na diefstal

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Op zaterdag 24 februari 2024 werd G.I., ook bekend als “Rambo”, betrapt tijdens het stelen van een fles parfum in een winkel aan de Drs. Sophie Redmondstraat, waar hij vermoedelijk een zwerversbestaan leidde. De eigenares van de winkel, Y.S., en een ander familielid genaamd Q.Z., grepen de verdachte vast, wat resulteerde in een worsteling tussen hen. De verdachte bleek niet opgewassen tegen het tweetal en werd tijdens het gevecht overmeesterd, met fatale gevolgen.

Na melding van de diefstal met dodelijke afloop kwam de politie van het bureau Nieuwe Haven ter plaatse voor onderzoek. Zowel de winkelierster Y.S. als het familielid Q.Z. werden gearresteerd en naar het politiebureau gebracht voor verhoor, op last van het Openbaar Ministerie (O.M.). Het lichaam van G.I. werd in beslag genomen voor obductie.

Q.Z. is in verzekering gesteld na overleg met het O.M., terwijl Y.S. na verhoor werd vrijgelaten. Het verdere onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDodelijk incident in Surinaamse winkel: Verdachte 'Rambo' overmeesterd na diefstal