dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
5
(1)

Dodelijk incident in Langatabiki: werkgeversruzie escaleert in fatale steekpartij

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

Een hevige confrontatie tussen werkgevers en een werknemer op maandag 7 augustus 2023 in Langatabiki resulteerde in een gewelddadig incident waarbij een fatale steekpartij plaatsvond. De 45-jarige werkgever C.S. kwam ter plaatse om het leven, terwijl de andere werkgever, L.D. (42), ernstig gewond raakte en door omstanders naar het Franse deel van het eiland werd gebracht voor medische behandeling.

Nadat de melding van de dodelijke steekpartij binnenkwam, begaf de politie van het detachement Stoelmanseiland zich onmiddellijk naar Langatabiki. Ter plekke bleek dat het incident voortkwam uit een conflict tussen de werkgevers en werknemers.

Een verbale confrontatie tussen de betrokken partijen escaleerde al snel, en op een gegeven moment greep de werknemer naar een scherp voorwerp, waarmee hij ernstige verwondingen toebracht aan de werkgevers C.S. en L.D. Na het gewelddadige incident wist de verdachte te ontkomen.

Het stoffelijk overschot van C.S. werd op last van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een autopsie. De politie zet zich in voor de arrestatie van de voortvluchtige verdachte. Het verdere onderzoek naar deze tragische zaak is toevertrouwd aan de Recherche van Regio Oost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDodelijk incident in Langatabiki: werkgeversruzie escaleert in fatale steekpartij