zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dochter slaat bierfles kapot op hoofd moeder

lees ook ...

Bejaarde vrouw gearresteerd voor oplichting bij volkswoningp...

De politie van het bureau Munder heeft de 66-jarige vrouwelijke verdachte L.C. gearresteerd op verdenking van oplichting en verduistering. De vrouw wordt ervan beschuldigd verschillende geldbedragen i...

De 40-jarige V. was het niet eens mee dat zij door haar moeder werd aangesproken over het losbandige leven dat zij leidt en sloeg een bierfles stuk op het achterhoofd van de 60-jarige vrouw. Het was de zoveelste keer dat zij door haar moeder hierover werd aangesproken. Moeder en dochter hebben een hevige woordenwisseling gekregen.

Door de slag viel de moeder op de vloer, waarna de dochter bij die gelegenheid een stuk van de kapotte bierfles opraapte en deze tegen de hals van haar moeder hield. Het gelukte de moeder zich in veiligheid te brengen door naar binnen te kruipen, waarna zij de politie van Latour inschakelde.

De wetsdienaren die gauw ter plaatse waren, hielden de dochter aan. Zij gaf toe het strafbare feit te hebben gepleegd, omdat zij de situatie al beu is. De kapotte bierfles is eveneens in beslag genomen.

De verdachte V. is na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDochter slaat bierfles kapot op hoofd moeder