zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Diefstal van watertanks bij jongensinternaat leidt tot arrestatie van verdachte

lees ook ...

Gewapende diefstal bij Suribet shop eindigt in dodelijk schi...

Maandagavond, omstreeks 22.10 uur, heeft een gewapende diefstal plaatsgevonden bij de Suribet shop in de buurt van de kruising van de Nieuwe Weergevondenweg en de Kalidienweg. Drie gewapende mannen wa...

In juli vorig jaar heeft werknemer A.M. aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Santodorp. De diefstal betrof drie watertanks van het jongensinternaat Koela, gelegen aan de Frederikshoopweg. Volgens de aangever waren de tanks op het perceel van een afdeling van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen, waar voorheen het jongensinternaat Koela was gevestigd.

De toenmalige beheerder B.M., die schoonmaakwerkzaamheden verrichtte op het terrein, heeft volgens informatie samen met de ondernemers R.D. en C.S., die voor andere werkzaamheden aanwezig waren, de drie tanks zonder toestemming in een dieplader geladen en weggevoerd.

Later heeft B.M. de tanks als schroot verkocht aan een schrootopkoopbedrijf, zo blijkt uit voorlopig politieonderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is B.M. door de politie in hechtenis genomen, terwijl R.D. en C.S. na verhoor zijn vrijgelaten. De zaak blijft in onderzoek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDiefstal van watertanks bij jongensinternaat leidt tot arrestatie van verdachte