zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Diefstal van Koperen buizen in Nickerie

lees ook ...

Procureur-generaal vraagt opsporing van Braziliaanse drugsve...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft opdracht gegeven tot de opsporing en aanhouding van Renan de Oliveira Pacheco, geboren op 31 december 1987 in Brazilië. Pacheco wordt v...

De politie van het bureau Nieuw Nickerie hield op zaterdag 01 april jongstleden, de verdachten D.J. en J.D. aan, nadat drie benadeelden aangifte van inbraak en diefstal  deden op het politiebureau. Het duo werd er van verdacht op drie afzonderlijke adressen in het district, koperen buizen, gereedschappen, verf en verfkwasten te hebben weg genomen.

Op camerabeelden is te zien hoe D.J. op twee van de adressen de strafbare handelingen pleegde. De twee verdachten hebben na de inbraak in een woning aan de Suikerrietstraat de buitgemaakte goederen verkocht aan de twee helers G.G. en M.R., die eveneens werden aangehouden. De buitgemaakte goederen zijn bij de helers terug gevonden en in beslag genomen.

Het viertal is voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie, zijn D.J. en J.D. door de politie in verzekering gesteld, terwijl de twee helers na verhoor werden heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDiefstal van Koperen buizen in Nickerie