zondag 4 juni 2023
30.5 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Diefstal van Koperen buizen in Nickerie

lees ook ...

Vrouwen op de luchthaven met cocaine in de koffer, aangehoud...

Het Bestrijding Internationaal Drugsteam (BID) heeft op respectievelijk dinsdag 30 en woensdag 31 mei jongstleden, twee vrouwelijke passagiers, R.R. 57 jaar en 41-jarige S.W., op de internationale Joh...

De politie van het bureau Nieuw Nickerie hield op zaterdag 01 april jongstleden, de verdachten D.J. en J.D. aan, nadat drie benadeelden aangifte van inbraak en diefstal  deden op het politiebureau. Het duo werd er van verdacht op drie afzonderlijke adressen in het district, koperen buizen, gereedschappen, verf en verfkwasten te hebben weg genomen.

Op camerabeelden is te zien hoe D.J. op twee van de adressen de strafbare handelingen pleegde. De twee verdachten hebben na de inbraak in een woning aan de Suikerrietstraat de buitgemaakte goederen verkocht aan de twee helers G.G. en M.R., die eveneens werden aangehouden. De buitgemaakte goederen zijn bij de helers terug gevonden en in beslag genomen.

Het viertal is voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie, zijn D.J. en J.D. door de politie in verzekering gesteld, terwijl de twee helers na verhoor werden heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDiefstal van Koperen buizen in Nickerie