woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Dief van goud en geld opgesloten

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

De politie van het bureau Flora heeft in de avond van woensdag 2 november de verdachte Robby R. alias ‘Dalie’ op zijn woonadres te Pontbuiten opgespoord en aangehouden.

Robby wordt ervan verdacht zich op vrijdag 21 oktober schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een rugtas met daarin twee paspoorten, werkdocumenten, geldbedragen in USD en Euro en een bracelet van geel metaal in een bedrijf aan de Commewijnestraat.

De benadeelde deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Volgens verklaring van de aangever was hij bezig met werkzaamheden in het bedrijf en plaatste zijn tas met spullen op de vloer van het balkon van het bedrijf. Toen hij terugkeerde om zijn tas te halen, kwam hij tot de ontdekking dat deze was verdwenen. De politie stelde een onderzoek in en op de camerabeelden was te zien hoe Robby de tas heeft weggenomen.

Na uitgewerkte informatie is de verdachte Robby in de avond van 02 november opgespoord en aangehouden. Hij blijkt een bekende van de politie te zijn. Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning werd de tas van de aangever aangetroffen en in beslag genomen. De documenten bleken nog in de tas te zitten. Robby bekende de diefstal te hebben gepleegd.

Het geld had de verdachte reeds gewisseld bij een illegale geldwisselaar in het stadscentrum. De bracelet is echter nog niet achterhaald. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Robby hangende het onderzoek door de politie achter slot en grendel
geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDief van goud en geld opgesloten