zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Dief gepakt te Klaaskreek

lees ook ...

Politie arresteert verdachte na inbraakmelding via mobiele c...

Op dinsdag 16 april 2024 werd de 43-jarige S.P., beter bekend als "Gaang Womi", door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden. De wetsdienaren ontvingen een telefoontje van een bewoner die zic...

De politie van controlepost Klaaskreek in het district Brokopondo heeft in de vroege ochtend van dinsdag 08 november de 37-jarige verdachte Clifford A. aangehouden voor diefstal.

Clifford was samen met een kompaan in een Toyota busje. Tijdens een onderzoek in het busje werden een hoeveelheid koperen kabels met zwarte omhulsel, grease guns, een batterij van het merk CAT 200 amp, een starter van het merk Perkins, een airco gascylinder, een doos zwarte tie wrap en een zwarte transport belt, aangetroffen en in beslag genomen.

Ook de mobiele telefoons van de twee verdachten zijn in belang van het onderzoek in beslag genomen. Op een gegeven moment zag de kompaan van Clifford kans het aangrenzend bos in te vluchten. Clifford die het busje bestuurde werd in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau. Het vermoeden bestaat dat de goederen afkomstig zijn van Iamgold. Ook het busje is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Clifford door de politie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn voortvluchtige kompaan wordt gewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDief gepakt te Klaaskreek