dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Dief gepakt te Klaaskreek

lees ook ...

Gewapende beroving in Brownsweg: Slachtoffer met schotwond n...

De politie van Brownsweg kreeg woensdag melding van een gewapende beroving bij 21 Pasie waarbij het slachtoffer S.S. (35) een schotwond opliep en met spoed naar de medische zending werd gebracht voor ...

De politie van controlepost Klaaskreek in het district Brokopondo heeft in de vroege ochtend van dinsdag 08 november de 37-jarige verdachte Clifford A. aangehouden voor diefstal.

Clifford was samen met een kompaan in een Toyota busje. Tijdens een onderzoek in het busje werden een hoeveelheid koperen kabels met zwarte omhulsel, grease guns, een batterij van het merk CAT 200 amp, een starter van het merk Perkins, een airco gascylinder, een doos zwarte tie wrap en een zwarte transport belt, aangetroffen en in beslag genomen.

Ook de mobiele telefoons van de twee verdachten zijn in belang van het onderzoek in beslag genomen. Op een gegeven moment zag de kompaan van Clifford kans het aangrenzend bos in te vluchten. Clifford die het busje bestuurde werd in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau. Het vermoeden bestaat dat de goederen afkomstig zijn van Iamgold. Ook het busje is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Clifford door de politie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn voortvluchtige kompaan wordt gewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDief gepakt te Klaaskreek