dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dief die waterpomp steelt en probeert te verkopen, opgesloten

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

De politie van het bureau Groningen heeft op zaterdag 29 juli jongstleden, de verdachte O.L. op zijn woonadres aan de Welgelegenstraat opgespoord en aangehouden. Zijn kompaan, ene T. is voortvluchtig.

Het tweetal wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juli 2023 op een adres aan de Wayamboweg een waterpomp van het merk Deutz met bijbehorende apparaten te hebben gedemonteerd en weggenomen. De benadeelde K.R. deed van deze diefstal aangifte bij de politie van voornoemde bureau.

Nadat de verdachte O.L. de gestolen waterpomp via social media ten verkoop had aangeboden, stelden de wetsdienaren een onderzoek in op zijn woonadres aan de Welgelegenstraat. De verdachte O.L. werd in de boeien geslagen en de Deutz motor die werd aangetroffen is door de politie in beslag genomen, waarna het is afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte O.L. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn voortvluchtige kompaan wordt gewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDief die waterpomp steelt en probeert te verkopen, opgesloten