donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Dief die scooter stal bij politiebureau op heterdaad betrapt

lees ook ...

Autobestuurder aangehouden na ernstig ongeval op Verlengde W...

Op donderdag 21 september 2023 heeft de politie van het bureau Santoboma de 45-jarige autobestuurder A.S. aangehouden. A.S. was betrokken bij een ernstig ongeval op de Verlengde Welgedacht C-weg, waar...

Een politieambtenaar van het politiebureau de Nieuwe Grond betrapte op woensdag 31 mei 2023 omstreeks 02.30 uur voormiddag tijdens surveillance op het politieterrein, de 31-jarige verdachte Y.K. die er met de scooter van zijn collega vandoor wilde gaan.

De verdachte Y.K. duwde op dat moment een scooter vanuit het politieterrein, de straat op. De politieman hield hem staande en terwijl hij een gesprek voerde met de verdachte, werd hij geassisteerd door een andere wetsdienaar, die de scooter positief, als de zijne herkende.

De politieambtenaren constateerden dat de verdachte van plan was de scooter, die bij de ingang van het politiebureau geparkeerd stond en niet op slot was, weg te nemen. Y.K. werd direct aangehouden ter zake poging diefstal.

Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat deze verdachte door de politie van station Richelieu word opgespoord voor winkeldiefstallen die hij gepleegd heeft te Meerzorg in het district Commewijne.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDief die scooter stal bij politiebureau op heterdaad betrapt