woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(1)

Derde verdachte roofoverval KFC opgepakt

lees ook ...

Veroorzaker aanrijding rijdt door, maar klemgereden door pol...

De dertigjarige autobestuurder Randy R. die zondagavond op de kruising van de Langatabiki- en de Hendrikstraat een aanrijding veroorzaakte en daarna doorreed is door de politie van Kwatta klemgereden....

De recherche van Paramaribo heeft in samenwerking met RBT-Paramaribo de derde verdachte in de berovingszaak van het fastfoodrestaurant KFC aan de Lallarookhweg aangehouden. Wendel B.(28) is op de hoek van de Menckendam en de Martin Luther Kingweg opgepakt.

Twee medewerkers A.S en D.D. zijn aangehouden om hun betrokkenheid bij de roofoverval. Zij hebben de verdachte Donnovan aangezet om op hun werkplek een roofoverval te plegen. Twee dagen eerder hebben de verdachten reeds getracht het plan uit te voeren. Het lukte hen niet de deur  open te krijgen. De beveiligingscamera heeft deze handelingen vastgelegd.

Twee dagen later wisten de mannen wel binnen te komen, door een openstaande deur. Ze begaven zich rechtstreeks naar de ruimte van het kluis en maakten ruim SRD 80.000 buit. De tipgevers hebben ook meegewerkt aan het achterhalen van een groot deel van het gestolen geld. Beide verdachten zitten nu in voorarrest.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDerde verdachte roofoverval KFC opgepakt