vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
1
(1)

Derde verdachte in moordzaak Nickerie aangehouden

lees ook ...

Verdachte M.D. aangehouden voor huiselijk geweld in Nickerie...

Op dinsdag 20 februari 2024 heeft de politie van het bureau Nieuw-Nickerie de verdachte M.D. gearresteerd vanwege herhaaldelijke overtreding van een beschermingsbevel. M.D. bezocht het woonadres van z...

De derde verdachte in de zaak waarbij de 67-jarige J.P. in de vroege ochtend van dinsdag 19 december 2023 het leven gelaten tijdens een beroving in zijn woning aan de Doekhieweg-West in het district Nickerie, is in de avond van woensdag 3 januari 2024 door medewerkers van de recherche van Regio West aangehouden.

Deze verdachte, de 48-jarige R.R. is aangehouden als te zijn de heler, aangezien zijn minderjarige zoon B.R. (15) een mobiele telefoontoestel had weggenomen uit de woning van het slachtoffer J.P. en deze aan hem had afgestaan. Deze jeugdige verdachte werd diezelfde nacht van 19 december 2023 door de politie in de kraag gevat.

De verdachte R.R. werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij eveneens door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDerde verdachte in moordzaak Nickerie aangehouden