dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
7.8 C
Amsterdam
0
(0)

Dakloze man overreden

lees ook ...

Politie arresteert verdachte na inbraakmelding via mobiele c...

Op dinsdag 16 april 2024 werd de 43-jarige S.P., beter bekend als "Gaang Womi", door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden. De wetsdienaren ontvingen een telefoontje van een bewoner die zic...

De 51-jarige voetganger Radjkapoer Santokhi is in de vroege ochtend van donderdag na door een auto te zijn overreden aan de Aquariusstraat ter plaatse overleden. Iets na twee uur donderdagochtend ontving de politie van Munder de melding dat een man op het wegdek lag.

Toen de politie op de locatie aankwam voor onderzoek constateerden zij dat Radjkapoer die op zijn buik op het wegdek lag geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Op de rug van de overledene werden bandafdrukken van een auto waargenomen.

Vermoedt wordt dat het slachtoffer op het wegdek sliep en door een auto moet zijn overreden. Bedoelde voertuig is hierna doorgereden en heeft de voetganger in hulpeloze toestand achtergelaten.

Het ontzielde lichaam van Radjkapoer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

De politie gaat op zoek naar de doorrijder. Alle informatie kan ook aan de politie worden doorgespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDakloze man overreden