donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Dakloze man overreden

lees ook ...

Verdachte M.D. aangehouden voor huiselijk geweld in Nickerie...

Op dinsdag 20 februari 2024 heeft de politie van het bureau Nieuw-Nickerie de verdachte M.D. gearresteerd vanwege herhaaldelijke overtreding van een beschermingsbevel. M.D. bezocht het woonadres van z...

De 51-jarige voetganger Radjkapoer Santokhi is in de vroege ochtend van donderdag na door een auto te zijn overreden aan de Aquariusstraat ter plaatse overleden. Iets na twee uur donderdagochtend ontving de politie van Munder de melding dat een man op het wegdek lag.

Toen de politie op de locatie aankwam voor onderzoek constateerden zij dat Radjkapoer die op zijn buik op het wegdek lag geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Op de rug van de overledene werden bandafdrukken van een auto waargenomen.

Vermoedt wordt dat het slachtoffer op het wegdek sliep en door een auto moet zijn overreden. Bedoelde voertuig is hierna doorgereden en heeft de voetganger in hulpeloze toestand achtergelaten.

Het ontzielde lichaam van Radjkapoer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

De politie gaat op zoek naar de doorrijder. Alle informatie kan ook aan de politie worden doorgespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDakloze man overreden