zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dakloze man overreden

lees ook ...

Drie vuurwapengevaarlijke verdachten aangehouden

Drie verdachten, Estrella H. (24), Derwin C. (28) en Manuel A. (18), allen vreemdelingen zijn opgespoord en aangehouden door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo. Zij worden ervan verdacht op ...

De 51-jarige voetganger Radjkapoer Santokhi is in de vroege ochtend van donderdag na door een auto te zijn overreden aan de Aquariusstraat ter plaatse overleden. Iets na twee uur donderdagochtend ontving de politie van Munder de melding dat een man op het wegdek lag.

Toen de politie op de locatie aankwam voor onderzoek constateerden zij dat Radjkapoer die op zijn buik op het wegdek lag geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Op de rug van de overledene werden bandafdrukken van een auto waargenomen.

Vermoedt wordt dat het slachtoffer op het wegdek sliep en door een auto moet zijn overreden. Bedoelde voertuig is hierna doorgereden en heeft de voetganger in hulpeloze toestand achtergelaten.

Het ontzielde lichaam van Radjkapoer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

De politie gaat op zoek naar de doorrijder. Alle informatie kan ook aan de politie worden doorgespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDakloze man overreden