woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
4
(1)

Criminelen mishandelen en beroven echtpaar bouwmaterialenzaak

lees ook ...

Nog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding

De politie van Livorno heeft nog twee verdachten aangehouden in verband met een beroving en aanrijding op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg op donderdag 23 februari 2023. De 38-ja...

In de vroege ochtend van maandag hebben vier gewapende criminelen een overval gepleegd op een bouwmaterialenzaak annex woning aan de Johannes Mungrastraat. De politie van Munder kreeg de melding van dit geval. Toen zij op de locatie aankwamen werd de winkelier bebloed aangetroffen.

De man had een barst aan zijn hoofd. De overvallers die gekleed gingen in donkere kleding, hebben hem bewerkt met een hard voorwerp. Hij verklaarde tegenover de politie dat twee mannen gewapend waren met vuistvuurwapens, een met een houwer en de vierde met een metalen pijp.

De daders hadden de achterdeur van het pand geforceerd en via die opening zichzelf toegang tot de woonruimte verschaft. Ze hebben de brandkast met daarin waardevolle sieraden en een onbekend bedrag Chinees geld meegenomen.

Na hun daad verlieten de rovers de plaats met een zwartgelakte Toyota Vitz. Deze zaak wordt verder door de politie onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeCriminelen mishandelen en beroven echtpaar bouwmaterialenzaak