maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Crack cocaïne en wapens in beslag genomen tijdens politie-inval

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

Een gemengd team van de politie heeft de verdachten P.B. (25), woonachtig in de omgeving van Putriweg, en R.A. (34), woonachtig in de omgeving van Bindadinweg, op donderdag 13 juni 2024 aangehouden. Bij de verdachte P.B. werden crack cocaïne, een geldbedrag in SRD en vreemde valuta, een fijnweger en een alarmpistool van het merk M. Napoleon kaliber 9 mm met 26 scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte R.A. bleek crack cocaïne bij P.B. te hebben gekocht en gebruikte deze ter plekke, wat leidde tot zijn arrestatie voor overtreding van de wet verdovende middelen. Beide verdachten, de drugsverkoopster en de koper, werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Deze aanhoudingen zijn een onderdeel van een groter politieonderzoek gericht op de bestrijding van drugsgerelateerde criminaliteit in de regio. De politie blijft waakzaam en zet zich in om de verspreiding en het gebruik van verdovende middelen tegen te gaan, met als doel de veiligheid en welzijn van de gemeenschap te waarborgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeCrack cocaïne en wapens in beslag genomen tijdens politie-inval