vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(1)

Cold Case Unit vindt moordenaar

lees ook ...

BID Team ontdekt cocaïne verstopt nabij kruis van vliegtuigp...

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op zaterdag 23 maart 2024 op de internationale Johan Adolf Pengelluchthaven de vreemdeling D.M. aangehouden wegens overtreding van de Wet Verdovend...

De verdachte R.K. wordt ervan verdacht zich op zondag 28 augustus 2022 schuldig te hebben gemaakt aan moord van het slachtoffer U.S. (78), waarvan het ontzielde lichaam op een dam in een weiland werd aangetroffen. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van regio West.

In de eerste instantie werd een verdachte had aangehouden, maar naderhand in vrijheid  gesteld door het Openbaar Ministerie aangezien hij niets te maken had met de zaak. Hierna werd deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en in opdracht van het Openbaar Ministerie vervolgens overgedragen aan de afdeling Cold Case Unit.

Na uitgewerkte informatie werd de verdachte R.K., 34 jaar in beeld gebracht  door de Cold Case Unit en op donderdag 11 mei jongstleden aangehouden op een woonadres in het district Nickerie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.K. door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeCold Case Unit vindt moordenaar