vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
5
(1)

Cold Case Unit vindt moordenaar

lees ook ...

Dienst vuurwapen politieman gestolen te Wakapasi

Een politieambtenaar deed op zondag 28 mei 2023 aangifte op het politiebureau Centrum van diefstal van zijn dienst vuistvuurwapen op de Wakapasi waar hij zich met zijn nichtje voor vertier te Wakapasi...

De verdachte R.K. wordt ervan verdacht zich op zondag 28 augustus 2022 schuldig te hebben gemaakt aan moord van het slachtoffer U.S. (78), waarvan het ontzielde lichaam op een dam in een weiland werd aangetroffen. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van regio West.

In de eerste instantie werd een verdachte had aangehouden, maar naderhand in vrijheid  gesteld door het Openbaar Ministerie aangezien hij niets te maken had met de zaak. Hierna werd deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en in opdracht van het Openbaar Ministerie vervolgens overgedragen aan de afdeling Cold Case Unit.

Na uitgewerkte informatie werd de verdachte R.K., 34 jaar in beeld gebracht  door de Cold Case Unit en op donderdag 11 mei jongstleden aangehouden op een woonadres in het district Nickerie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.K. door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeCold Case Unit vindt moordenaar