woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Cocaïne in vloeibare vorm onderschept bij postzendingen in Paramaribo

lees ook ...

Supermarkt-eigenaar overvallen in Munder: “SRD 100.000 buitg...

Supermarkt-eigenaar X.G. (35) is gisteren overvallen in zijn winkel aan de Guaranistraat te Munder. De criminelen maakten SRD 100.000 buit en namen ook de camerabox en de mobiele telefoon van de winke...

De Narcoticabrigade heeft op verschillende adressen in Paramaribo postverzenders op hun respectievelijke woon- en verblijfplaatsen opgespoord. Van de drie personen die zijn aangehouden, zijn twee heengezonden en één is in verzekering gesteld.

Op één van de adressen is de 24-jarige verdachte W.M. aangehouden, die een doos ter verzending had aangeboden waarin vermoedelijk cocaïne was verstopt. Deze verdachte overlegde vervolgens een document aan de politie waaruit bleek dat zijn ID-kaart in ongerede is geraakt, waardoor W.M. na afstemming met het Openbaar Ministerie is heengezonden.

Verder was de 29-jarige postverzendster E.G. eveneens in de kraag gevat. Deze verdachte had op verzoek van haar partner een doos ter verzending bij één van de postbedrijven aangeboden. Bij controle door de douane werd er cocaïne in vloeibare vorm in de doos aangetroffen, meldt de politie Public Relations.

Op aanwijzing van E.G. werd haar partner R.G. aangehouden. Na verhoor werd de vrouw na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de verdachte R.G. in verzekering is gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeCocaïne in vloeibare vorm onderschept bij postzendingen in Paramaribo