maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

Buurtbewoners Sophia’s Lust slaan achterruit politievoertuig kapot

lees ook ...

Vijf verdachten kort na beroving aangehouden

Sergunio A. (22), Melvin A. (50), Martin O. (44) en Marvin M. (38) zijn na bekomen informatie respectievelijk op woensdag 1 en donderdag 2 februari na een de roofoverval aan de Ragoebierstraat door he...

De 30-jarige bewoner M.B. werd in de vroege ochtend van donderdag 21 januari tijdens lockdownuren door de politie van Leiding gesommeerd haar feest stop te zetten. Echter weigerden de genodigden de locatie te verlaten. Er is toen via het Command Center naar assistentie gevraagd, waardoor een gemengd team van de politie zich naar Sophia’s Lust begaf waar het feest gaande was.

Door het optreden van het gemengd team bestaande uit leden van Surveillance Midden, het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) en de Stootgroep Covid-team gelukte het de wetsdienaren de feestgangers van de locatie te verwijderen. Tijdens deze actie constateerden de wetsdienaren dat de linker achterruit van de politiebus aan diggelen was geslagen.

Na de surveillance in de nabije omgeving te hebben opgevoerd, werden door het gemengd team de 14-jarige R.V., M.G. (13), S.M. (16) en de 18-jarige R.D. in de kraag gevat. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het viertal na verhoor heengezonden.

De politie doet een dringend beroep op feestgangers en of personen die de lockdownuren overtreden, zich strikt te houden aan de Covid-19-maatregelen. Als de politie u betrapt op het aanbrengen van vernieling aan een dienstvoertuig, zijn de consequenties voor u. Hierbij zal u worden aangehouden en na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie op verdenking van vernieling in verzekering worden gesteld, meldt de Public Relations van de politie

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBuurtbewoners Sophia’s Lust slaan achterruit politievoertuig kapot