woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Buurtbewoners houden hangmatsnijder staande voor politie arriveert

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Bewoners van de Zuster Polanenweg in Livorno hebben een gemeenschappelijke daad van burgerzin getoond door de 61-jarige A.J. te vangen en over te dragen aan de lokale politie. A.J. werd op die dag opgemerkt door S.M., een alerte buurtbewoner, op het moment dat hij bezig was het touw van een hangmat door te snijden.

Toen A.J. ontdekte dat hij was betrapt, probeerde hij te vluchten en een schutting over te klimmen, maar S.M. zette de achtervolging in. Met de hulp van andere snel ter plaatse gekomen buurtbewoners, kon de verdachte worden aangehouden.

Bij A.J. werd een ice box gevonden en in beslag genomen. Na deze burgerarrestatie is hij voor verder onderzoek overgedragen aan het politiebureau van Livorno. Na consultatie met het Openbaar Ministerie is A.J. in verzekering gesteld, in afwachting van het onderzoek.

Deze daad van burgermoed onderstreept de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en alertheid van de buurtbewoners in het handhaven van de veiligheid in hun gemeenschap.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBuurtbewoners houden hangmatsnijder staande voor politie arriveert