zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Buurtbewoners arresteren kippendief na achtervolging in Livorno

lees ook ...

Verdachten aangehouden voor diefstal van dure parfums in Par...

Op dinsdag 14 mei 2024 heeft de Recherche van Regio Paramaribo drie verdachten aangehouden in verband met de diefstal van dure parfums uit een winkel aan de Wilhelminastraat. De verdachten, geïdentifi...

Op zaterdag 4 mei 2024 is de 48-jarige verdachte R.M., ook bekend als “Pilla”, uit de omgeving van de Ramsing Gaarweg, aangehouden door de politie van het bureau Livorno voor diefstal. De politie reageerde op een dievenmelding in het ressort Livorno en begaf zich naar het desbetreffende adres voor onderzoek.

Een buurtbewoner, S.K. (52), verklaarde dat hij ‘s ochtends vroeg honden hoorde blaffen en een man zag die zich naast zijn woning verstopte. Hij herkende de man als een beruchte dief uit de omgeving. Toen de verdachte, R.M., de buurtbewoner opmerkte, vluchtte hij weg met een witte zak waarin een kip zat.

De buurtbewoners wisten de verdachte te achterhalen en hielden hem tegen totdat de politie arriveerde. R.M. werd samen met de gestolen kip overgebracht naar het politiebureau.

Tijdens de voorgeleiding van de verdachte stapte een vrouw, D.A. (40), het politiebureau binnen en claimde dat de kip van haar was. De verdachte R.M. is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld hangende het onderzoek. De politie zet het onderzoek voort om de zaak verder te onderzoeken en alle betrokken partijen te horen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBuurtbewoners arresteren kippendief na achtervolging in Livorno