maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
3
(1)

Busje over de kop; 19-jarige bestuurder zonder rijbewijs overleeft ongeluk niet

lees ook ...

Politie neemt 2 kg ruw goud in beslag bij arrestatie van vie...

De 33-jarige E.L., S.J. (30), E.M. (23) en C.F. (33) zijn op woensdag 19 juni 2024 door een gemengd team van Regio Midden aangehouden tijdens controlewerkzaamheden bij de controlepost te Redi Doti. He...

Bij een verkeersongeval op de Oostwestverbinding nabij Perica is de negentienjarige Jean Louis overleden. De politie van het bureau Moengo heeft de locatie na de melding aangedaan voor onderzoek. Daar aangekomen, werd een Noah busje met zijn kop in de langs de weglopende trens aangetroffen.

Jean die geen teken van leven meer vertoonde, werd met behulp van de Brandweer uit het voertuig gehaald. Voor de komst van de politie was de 39-jarige bijrijder Robinson J. reeds door omstanders afgevoerd naar de Franse kant voor medische hulp. Na medische behandeling is hij heengezonden. Zijn situatie is stabiel. Een arts stelde de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Onderzoek wees uit dat de automobilist Jean en de bijrijder Robinson met het Noah busje over de Oostwestverbinding reden. Zij kwamen vanuit de richting van Stolkertsijver en reden richting Paramaribo. Ter hoogte van Perica verloor Jean door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Het busje geraakte van de weg, sloeg een aantal keren over de kop en kwam in de langs de weg lopende trens op zijn kop tot stilstand.

De bestuurder die niet in het bezit van een rijbewijs bleek te zijn, heeft ter plekke het leven gelaten. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Jean afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Oost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBusje over de kop; 19-jarige bestuurder zonder rijbewijs overleeft ongeluk niet