woensdag 31 mei 2023
25 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Buschauffeur die stopbevel politie negeerde heeft geen rijbewijs

lees ook ...

Visser in Coronie aangehouden wegens overtreding Vuurwapenwe...

De 42-jarige visser J.A. is door de politie van het bureau Coronie aangehouden op zijn woonadres aan de Eduard Wolfstraat wegens overtreding van de Vuurwapenwet. Terwijl de wetsdienaren bezig waren me...

De politie heeft opgetreden tegen lijnbuschauffeurs die de verkeersregels niet naleven. Op het Latourproject is een chauffeur op heterdaad betrapt toen hij bij de doorstroming van het verkeer tijdens het ochtendspitsuur onnodig het verkeer ophield. Hij werd gesommeerd om te stoppen, maar negeerde het stopbevel van de wetsdienaren van de afdeling Automatische Nummerplaten en Registratie Systeem (ANRS) en reed door.

Uiteindelijk is het de politie gelukt om de verkeersovertreder toch staande te houden. Bij navraag naar de bescheiden van het voertuig, kon de man geen rijbewijs en een verzekeringsbewijs tonen aan de politie. Hem werd ook voorgehouden dat het overige verkeer ernstig last heeft ondervonden van zijn rijgedrag. Aan hem werd een proces-verbaal ter hand gelegd met de eerdergenoemde overtredingen. De eigenaar van de bus moet zich ter verificatie met een geldige bus vergunning aanmelden bij TCT.

De politie doet een dringend beroep op verkeersdeelnemers om zich aan de verkeersregels te houden. Echter moeten zij ervoor zorgen dat de papieren van het voertuig in orde zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBuschauffeur die stopbevel politie negeerde heeft geen rijbewijs